Yhteistyö

YHTEISTYÖYRITYKSET

Yhdistystoiminnan tukeminen on elintärkeää yhdistystoiminnan sekä LVI-alan tunnettavuuden kannalta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Ilman tärkeitä yhteistyöyrityksiä yhdistystoiminnan jatkuminen LVI-alan hyväksi ei olisi mahdollista.

Haluamme kiittää kaikkia Lahden LVI-yhdistystä tukevia yhteistyöyrityksiä.

OPPILAITOSYHTEISTYÖ

Olemme järjestäneet oppilaitosyhteistyötä eri koulutusasteiden opiskelijoille. Yhteistyön avulla olemme tuoneet tietoa LVI-alasta, alalla työskentelystä, opiskelusta. Tuomalla LVI-alaa tunnetuksi, olemme pyrkineet konkreettisin keinoin innostamaan nuoria alalle, jossa varmasti töitä riittää tulevaisuudessa.

RAKSA-MESSU

Raksa-messu on vuosittain järjestetty rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen suurtapahtuma Lahdessa. Lahden LVI-yhdistys on osallistunut vuosittain messuihin, jossa olemme tuoneet LVI-alan tunnettavuutta paikallisesti esille, antaneet alan neuvontapalveluita, sekä myyneet yhteistyöyritysten kautta hankittuja LVI-alan tarvikkeita tukeaksemme yhdistyksemme toimintaa.

STIPENDIT

Lahden LVI-yhdistys haluaa edistää alan osaamista ja ammattitaitoa jakamalla keväisin stipendejä LVI-alan opinnoissa menestyneille opiskelijoille.

YHTEISTYÖ

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä Lahden LVI-yhdistyksen kanssa — ota yhteyttä, kerromme mielellämme yhdistyksestä ja sen toiminnasta lisää.